Küldetésünk

A DiaBino platform cukorbetegeknek és inzulinrezisztenciában szenvedőknek nyújt hatékony segítséget, illetve a tudatos táplálkozás mellett elkötelezettek számára is kiváló eszköz.

A cukorbetegség (különösen az 1-es típusú) napi szintű menedzselése embert próbáló feladat, akár saját magunk, akár szeretteink megfelelő ellátásáról van szó. A DiaBino egy teljeskörű megoldás, ami az egész, komplex feladatkört lefedi:

Tapasztalatból tudjuk, mennyire nehéz tud lenni fenntartani ezt a kényes egyensúlyt. Azért hoztuk létre a DiaBinót, hogy egyetlen, könnyen kezelhető, akár telefonról is elérhető felületen kézben lehessen tartani mindent, és az okos funkciók segítségével egyre könnyebbé, tehermentesebbé válhasson ezeknek a nehézségeknek a kezelése.

Az alkalmazás szoftverének fejlesztői is személyesen vagy családtagok révén érintettek valamilyen anyagcsere-betegségben. Nem csak készítjük, hanem napi szinten használjuk, teszteljük a rendszert, arra törekedve, hogy szeretteink életét is minél jobbá tegye.

Amennyiben te is érintett vagy, tégy az alkalmazással egy próbát, hátha neked is segíteni tud - együtt még jobb eszközzé fejleszthetjük tovább!

Jó egészséget kíván a DiaBino csapata!